Boek je vakantie met een persoonlijke touch!

Reisbureau16hoven is intermediair van Sunny Cars en Europeesche verzekeringen.

Sunny Cars

Sunny Cars logo

Met Sunny Cars verken je in alle vrijheid de omgeving van je vakantiebestemming. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen, dus je kunt 100% zorgeloos rondrijden. Je boekt de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs. Daarmee is alles van tevoren geregeld en betaald. Dat betekent geen extra kosten bij het ophalen van de auto, geen verrassingen bij eventuele schade en geen rekening voor extra kilometers.

Dit is allemaal standaard inbegrepen bij het all-in pakket:

  • geen verrassingen bij eventuele schade
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA/BA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-, banden-, bodem-, en dakschade
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Europeesche verzekeringen

europeesche verzekeringen

Met een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering krijg je bij pech op reis altijd hulp van de alarmcentrale, via de Europeesche Hulplijn. Dat is voor veel mensen de belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten. Daarnaast is het bij elke reis handig om verzekerd te zijn voor bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand. Deze dekkingen kunnen los van elkaar worden afgesloten als je kiest voor de Basis- of Comfortvariant van de reisverzekering. Bij de variant Optimaal zijn deze dekkingen standaard meeverzekerd. Daarnaast kan men speciale dekkingen kiezen, zoals Skiën en Snowboarden en Extra Sportuitrusting.

Met een kortlopende annuleringsverzekering of doorlopende annuleringsverzekering voorkom je een financiële domper wanneer je vakantie onverhoopt niet door kan gaan. Ook kun je een beroep doen op je annuleringsverzekering als je eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis. Je krijgt dan een vergoeding voor de reisdagen die je niet hebt kunnen genieten.

Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs en persoonlijk contact.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met 010-7670105 of mail naar info@reisbureau16hoven.nl